ICE Inspire

Jedini transparentni izbor za vas i vašeg pacijenta

 

  • Jedinstveni, kristalno providni safirni estetski breketi
  • Glatki, zaobljenih ivica, makismalno komforni
  • Nepotreban metalni sloj jer su izuzetno glatki i dovoljno cvrsti
  • Nema abrazije zuba pri okluziji sa breketom
  • Anatomski oblikovana baza breketa i ojacana krilca
  • Loptice cirkonijuma na bazi breketa
  • Ne prebojavaju se, iste su boje pri postavljanju i skidanju

 

ORM174636 E

KRISTALNO PROVIDNI

Za razliku od keramičkih breketa koji su mat, i prebojeni u neku od boje zuba, ICE breketi su kristalno providni i ne vide se na zubu. ICE je jedino pravo estetsko rešenje za sve pacijente. Istraživanje pokazuje da kada se ponude keramički i ICE breketi 90% pacijenata bira ICE.

OJAČANA KRILCA BREKETA

Najsavrmenija tehnologija termičke obrade ojačala je krilca ICE breketa, pa su sada otporniji na prelome dva puta od keramičkih breketa.
Jačina slota i preciznost su tri puta jali od bilo kog keramičkog breketa.

GLATKI I KOMFORNI

ICE je breket sa najnižim profilom od svih estetskih breketa koji postoje na tržištu. U njihovoj proizvodnji koristi se tehnologija glačanja u rotirajućem bloku sa abrazivima, pa postaju izuzetno glatki i zaobljeni a samim tim komforni za pacijente.

 

JEDNOSTAVNI ZA DEBONDIRANJE

Na bazi ICE breketa se nalaze loptice cirkonijuma u količini koja obezbeđuje dobru retenciju ali i debondiranje breketa bez pucanja i poteškoća. Jednostavnom primenom ICE klešta za debondiranje i povlačenjem breketa put okluzalno, tj. incizalno.

 

GLADAK I JAK SLOT

ICE breket ima gladak i jak slot, tako da je trenje manje nego kod ijednog drugog estetskog breketa. Šta više, laboratorijski je dokazano da je trenje manje čak i nego kod keramičkih breketa sa metalnim slotom.

 

BRZO I TAČNO POZICIONIRANJE

Ormcov romboidni oblik breketa, anatomski oblikovana baza i posebna boja za svaki breket omogućavaju tačno i brzo pozicioniranje breketa. Kada ih postavite vodenim sprejom sperete boju i ostaju 20 potpuno providnih breketa.