Ortodontska terapija od Edgewise do digitalnih sistema – razlike i prednosti
proteze, breketi, ispravljanje zuba
2704
post-template-default,single,single-post,postid-2704,single-format-standard,bridge-core-1.0.5,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1200,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive

Ortodontska terapija od Edgewise do digitalnih sistema – razlike i prednosti

Ortodontska terapija od Edgewise do digitalnih sistema – razlike i prednosti

Predavač: prof dr Roland Georges Kmeid, spec. ortodoncije

Saint Joseph University, Beirut, Lebanon


PREDAVANJE SA DVE RADIONICE

 1. Radionica – Savijanje krivina prvog, drugog i trećeg reda, retruzione omče
 2. Radionica – Intermaksilarne gumice

16 - 17. oktobar 2021. / Hotel Falkensteiner / Beograd

 • Kotizacija

  Predavanje

  100€
 • Predavanje + radionica

  150€
 • Predavanje + dve radionice

  170€

Professor dr Roland Kmeid

prof_Roland_Georges_Kmeidje završio studije i specijalizaciju ortodoncije na Univerzitetu u Parizu 1992. Od tada radi na Stomatološkom fakultetu u Bejrutu, od nedavno kao sef katedre za Ortodonciju. Poznat je kao izuzetno spretan  Edgewise doktor jer mu je savijanje ortodontske žice, kako kaže, hobi! Sem ovoj tehnici, svoje studente podučava i Tweed, MBT, lingvalnoj tehnici kao i Damon sistemu. Objavio je više naučnih istraživanja  vezanih za hirurgiju u ortodonciji, član je mnogih međunarodnih ortodontskih udruženja, učesnik i predavač na edukacijama na kojima sa ponosom predstavlja svoj Fakultet.
Prof dr Roland Kmeid ima i privatnu ortodontsku kliniku u kojoj većinom radi Damon system za koji se odlučio nakon višegodisnjeg rada i iskustva. Njegova predavanja su veoma korisna za svakog kliničara, jer bez zadrške objašnjava prednosti i izazove sa kojima se sretao koristeći više različitih ortodontskih tehnika. Radi i kao spoljni saradnik u dve privatne klinike u Dohi.

Dr Svetlana Ilić Milošević

spec. ortodoncije završila je specijalizaciju 2017. u Beogradu. Profesionalno znanje je sticala i unapređivala na mnogobrojnim kursevima i kongresima. Danas radi isključivo Damon sistem. Član KOL i licencirani Damon predavač od 2019. god.

Plaćanje u dinarskoj protivvrednosti, sve cene su sa uračunatim PDV 20%X