Naš tim
proteze, breketi, ispravljanje zuba
14
page-template-default,page,page-id-14,bridge-core-1.0.5,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1200,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive

Naš tim

Ko smo

Firma d.o.o. ORMCO TEAM osnovana je decembra 2006. godine. Osnovna delatnost firme je zastupanje i prodaja proizvoda kompanije sds ORMCO, Sybron dental specialties, na teritoriji Srbije , Kosova , Crne Gore , Makedonije, Bosne i Hercegovine i Albanije.

 

2010. godine otvorena je maloprodaja „ORTHO SHOP“.

 

Naš cilj nije samo prodaja ORMCO proizvoda, već i edukacija ortodonata za rad sa njima. Uostalom cilj web sajta je da vas uvede u svet moderne ortodoncije i prikaže sve prednosti koje vam ova renomirana Američka kompanija nudi.

 

Ormco Team  ima preko 650 komitenata sa gore pomenutih teritorija.  Od drugih se razlikujemo jer jednako brinemo o svakom našem kupcu, bez obzira na vrednost i učestalost njegovih narudžbina. Profesionalnošću i tačnošću postavljamo standarde koji do sada nisu postojali na našem tržištu. Organizujemo kurseve, radionice, izlazemo na ortodontskim skupovima.

 

Lager robe omogućava da u svakom trenutku možete dobiti poručenu robu, bez čekanja!

Karakteriše nas i stalno ulaganje u stručni kadar naše firme. Redovni smo posetioci svih vodećih skupova ortodoncije u svetu, a posebno onih koje organizuje sds ORMCO.
NAŠ TIM
w_Dr-Marija

Dr Marija Saupe

direktor, specijalista ortodoncije
w_Sonja

062 284 240

Sonja Nešić

menadžer prodaje
w_Andrijana

Dr Andrijana Blažić

marketing menadžer
w_Marija

062 284 544

Marija Petronijević

menadžer prodaje
kristijan_w

062 284 240

Kristijan Jovanović

menadžer finansija i računovodstva
X